МВС оголосило в розшук екс-голову "Укрспецекспорту"

Понеділок, 16 лютого 2015, 20:09

Міністерство внутрішніх справ оголосило в розшук колишнього керівника "Укрспецекспорту" Сергія Бондарчука.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Як зазначається, Бондарчук розшукується управлінням з боротьби з організованою злочинністю Головного управління МВС Києва.

Екс-голову "Укрспецекспорту" підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (присвоєння, розтрата майна в особливо великих розмірах).

 

Як відомо, 4 листопада 2014 року військова прокуратурапровела обшук у екс-гендиректора "Укрспецекспорту" Сергія Бондарчука.

10 жовтня СБУ в супроводі групи "Альфа" увірвалася в будівлю державного концерну "Укроборонпром" і провела виїмку документів в офісі компанії-спецекспортера "Укрспецекспорт".

"Укрспецекспорт" разом з трьома його дочірніми підприємствами "Укроборонсервіс", "Укрінмаш" і "Прогрес" є основним експортером спеціальної і військової техніки українського виробництва.

29 грудня 2010 року Кабмін створив "Укроборонпром", включивши в нього 7 підприємств військово-оборонного комплексу, у тому числі "Укрспецекспорт".

Раніше в Казахстані за підозрою в дачі великого хабара (200 тисяч доларів) затримано двох високопоставлених співробітників "Укрспецекспорту".

Економічна правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування