Командири батальйонів МВС та Нацгвардії відмовилися брати участь у "паралельному Генштабі"

Четвер, 19 лютого 2015, 19:18

Командири батальйонів МВС та Нацгвардії заявили, що не братимуть участі у створенні "паралельного Генштабу".

Про це йдеться в їхній заяві, оприлюдненій на сайті Міністерства внутрішніх справ.

Бійці та командири добровольчих батальйонів та підрозділів, що були створені та несуть службу у МВС та Нацгвардії, заявили про вірність присязі народу України і готовність виконувати бойові задачі щодо захисту територіальної цілісності України.

"Ми принципово заявляємо про свою готовність виконувати накази президента - верховного головнокомандувача ЗСУ, міністра внутрішніх справ та наших командирів", - йдеться в повідомлені.

"Ми рішуче спростовуємо інформацію про участь добровольчих батальйонів у створенні так званого "Об’єднаного штабу батальйонів", який нібито сформований з командирів наших підрозділів", - заявили командири.

"Ми вважаємо, що пану Семенченку необхідно зайнятися реальною роботою щодо забезпечення боєздатності наших підрозділів в якості народного депутата і припинити свої щоденні популістські та ПІАРзаяви", - додали вони.

У заяві командири звернулися до українців, щоб наголосити на тому, що сьогодні головне завдання - згуртованість, твердість духу та віра в перемогу України.

 
 

Як відомо, про створення "паралельного штабу" лідер "Правого сектора" Дмитро  Ярош анонсував кілька тижнів тому, обіцяючи, що до нього пристануть багато добровольчих батальйонів та навіть частини Збройних сил.

Пізніше у своєму Facebook лідер батальйону "Донбас" Семенченко у середу, 18 лютого, поскаржився, що керівництво Генштабу "систематично вводить в оману" Порошенка і перекрило доступ до нього "справжньої" інформації з фронту.

Комбат-нардеп пообіцяв, що альтернативний Штаб цю ситуацію виправить.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування