Окупаційна влада Криму знайшли на півострові 3,5 тис. незаконних будівель

П'ятниця, 20 лютого 2015, 11:12

Окупаційна прокуратура Криму провела ряд перевірок і виявила понад 3,5 тисяч незаконних будівель на так званих "галявинах протесту".

Про це повідомляють "Крим.Реалії" з посиланням прес-службу відомства.

Прокуратура провела свої заходи на території Алушти, Ялти, Судака, Євпаторії, Сімферополя і Сімферопольського району і сформувала повний реєстр, що включає опис по кожному об'єкту будівництва.

"Всього реєстр включає 3,5 тис. об'єктів, третина з яких є капітальними спорудами. Вони розташовані на території площею майже 1,5 тис. га, в тому числі на землях історико-культурного, сільськогосподарського, рекреаційного (пляжні зони) призначення", – сказано в повідомленні.

За інформацією відомства, реєстри передані в окупаційну раду міністрів Криму для подальшої роботи в рамках врегулювання питань, пов'язаних із самовільним зайняттям землі.

Раніше повідомлялося, що кримські суди винесли близько 150 рішень про знесення таких будівель.

У перші дні 2015 року самопроголошена кримська влада зробила гучну заяву, що найближчим часом на півострові буде остаточно вирішена проблема так званих "самозахоплень".

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров після цього зазначив, що намір кримської влади швидко вирішити проблему самозахоплень, пов'язаний з земельними апетитами і бажаннями росіян, які з'явилися на півострові після анексії.

Як відомо, у четвер Чубаров заявив, що окупаційна влада Криму почала знищення Меджлісу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування