Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У центрі Києва виставили російську техніку, захоплену на Донбасі

Субота, 21 лютого 2015, 14:04

Секретар РНБО Олександр Турчинов відкрив у Києві на Михайлівській площі виставку російської зброї, вилученої українськими військами на Донбасі.

Таким чином, як заявив Турчинов у суботу, українська влада вкотре хоче довести російську присутність на війні в Україні.

"Ми маємо справу не тільки із жорстоким, а й з дуже підступним і брехливим агресором, який розповідає на всіх рівнях, використовуючи потужні засоби пропаганди, що вони не воюють проти України. Але тут ви бачите зброю та бронетехніку, яка підбит аич захоплена нашими військовими на Донбасі", - сказав Турчинов.

"Тут представлені снаряди "Смерч", які привезені із Краматорська, поруч знаходяться машини мирних мешканців Маріуполя, які згоріли під російськими "Градами". Це докази страшних злочинів російських керівників, зокрема президента Росії Путіна, який буде відповідати за це в Гаазькому трибуналі", - наголосив секретар РНБО.

Він нагадав, що росіяни випустили медаль "за взяття Криму", на якій позначено дату 20 лютого 2014 року.

"Я хочу нагадати, що 20 лютого 2014 року російські снайпери вбивали наших героїв на майдані. І саме цю дату вони визначають як початок війни проти України", - заявив Турчинов. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування