Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Луганщині поновилися обстріли: обстріляно Попасну та Кримське

Понеділок, 23 лютого 2015, 12:13

У понеділок зранку терористи двічі з мінометів обстріляли Попасну – спочатку о 4-й, а потім о 6-й годині.

Про це повідомляє прес-служба губернатора Луганщини Геннадія Москаля.

Більшість мін вибухнули на околицях міста, де розташовані опорні пункти українських військових, не завдавши значної шкоди. Одна з мін влучила в розподільчу систему водоканалу, пошкодивши її.

Обстрілів із артилерії вчора близько 16-ї години зазнало також Кримське Новоайдарського району (усі снаряди вибухнули на околицях), крім того, поблизу села час від часу виникали перестрілки із застосуванням кулеметів та автоматів. Ніхто з мирних мешканців не постраждав, зараз у Кримському розподіляють привезену напередодні гуманітарну допомогу.

У неділю увечері періодично виникала стрілянина в Троїцькому (Попаснянський район поблизу Дебальцева), а сьогодні зранку чути артилерійську канонаду та стрілянину з крупнокаліберної стрілецької зброї в Трьохізбенці та на автодорозі Бахмутка, де розташовані блокпости українських силовиків.

У цих місцевостях час від часу спалахують бойові дії. Інформація про потерпілих не надходила.

"Переважна більшість території, де вчора й сьогодні тривають обстріли, контролюється не так званою "ЛНР", а козачками, які йменують себе всевеликим войском донским. Козачки неодноразово заявляли, що ніяких угод у Мінську не підписували, тому не вважають для себе обов’язковим їх дотримувати", - повідомляє прес-служба Москаля.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування