На Луганщині стріляли тільки в районі Бахмутки - Москаль

Четвер, 26 лютого 2015, 09:59

В більшості гарячих точок на Луганщині тихо, на Бахмутці спалахували перестрілки.

Про це у четвер повідомляє на своєму сайті голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

За його словами, минулої ночі вперше за тривалий проміжок часу не обстрілювали Попасну. Триває відновлення пошкоджених попередніми бойовими діями комунікацій. У мікрорайон ВРЗ подали воду, світло та газ є практично по всьому місту за винятком кількох вулиць.

Не було обстрілів також у Станиці Луганській, Трьохізбенці, Гірському, Золотому, Щасті, Нижньому та Світличному. Щоправда, на околицях Золотого та Світличного лунали вибухи, однак у села ні снаряди, ні міни не залітали.

Крім того, на Бахмутці поблизу Кримського протягом середи й минулої ночі періодично спалахували перестрілки із використанням автоматичної зброї та гранатометів. Інформації про руйнування чи постраждалих людей немає.

Завдяки бойовому затишшю вдалося відновити ряд систем життєзабезпечення в Станиці Луганській. Весь центр селища вже зі світлом, у четвер електроенергію включать ще на кількох вулицях. В середу в окремі мікрорайони почали подавати центральну воду, йде ремонт центральної системи опалення.

"На сьогоднішній ранок немає зв’язку з двома населеними пунктами, де традиційно йдуть обстріли", - зазначає Москаль.

Це Новотошківка поблизу 29-го блокпосту на Бахмутці та Троїцьке Попаснянського району недалеко від Дебальцева. В обох селах дислокуються українські військові, однак чи були там обстріли за вечір середи і минулу ніч, поки невідомо.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування