Машина, яку знайшла поліція, непричетна до вбивства Нємцова

Субота, 28 лютого 2015, 17:01

Після проведеного допиту власників автомобіля "Лада Пріора", який було виявлено неподалік від місця розстрілу в р-ні Арбата, поліція спростувала причетність машини до вбивства Бориса Нємцова.

Про це повідомляє РЕН ТВ.  "Пріора" мала інгушські номери.

Проте представник Слідчого комітету Росії Володимир Маркін закликав ЗМІ "акуратно і зважено" ставитися до джерел повідомлень про хід розслідування резонансного вбивства, "оскільки вони, як правило, є дезінформацією". 

"Зокрема, це стосується і повідомлень про нібито знайдений автомобіль злочинців", - зазначив Маркін. За його словами, уся об'єктивна і достовірна інформація може виходити тільки від офіційного джерела, тобто СКР.

Раніше ЗМІ повідомили, що поліція нібито виявила машину вбивць Нємцова неподалік від місця розстрілу. Оперативники та експерти оглядали автомобіль.

Стало відомо, що машину, з якої начебто було розстріляно Нємцова, зафіксували камери відеоспостереження.  Крім того, автомобіль бачила і 23-річна модель Анна Дурицька, на очах у якої сталося вбивство.

Фото РЕН ТВ
 

Разом з тим Ксенія Собчак у своєму Facebook зазначила: "Слідство встановило номери машини вбивць Нємцова. У той же час, свідки розповіли, що у машини, з якої стріляли, не було номерів". 

Як відомо,  в ніч на 28 лютого у Москві  вбито російського опозиціонера Бориса Нємцова. Невідомий чотири рази вистрілив в політика. Від поранень Нємцов помер на місці. 

В інтерв'ю від 10 лютого Нємцов заявляв, що побоюється, що президент Росії Володимир Путін "замовить" його за опозиційні висловлювання.

Вбивство Нємцова відбулося за день до опозиційного маршу "Весна", запланованого на 1 березня. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News