Порошенко попросив Керрі про підтримку

Четвер, 5 лютого 2015, 15:19

Президент України Петро Порошенко заявляє про важливість підтримки США в проведенні ключових реформ в Україні.

Про це він сказав під час спільної із держсекретарем США Джоном Керрі прес-конференції в Києві, передає Інтерфакс-Україна.

"Ми здійснюємо нашу співпрацю у сфері безпеки, але для того, щоб знайти найбільш ефективне розв’язання в нинішній ситуації, для нас дуже важлива підтримка реформ в Україні з боку США", - сказав Порошенко.

Разом з тим Порошенко подякував за поради з найбільш важливих і болючих питань, оскільки "Україна дійсно потребує допомоги в таких сферах як боротьба з корупцією, встановлення верховенства права, реформування судової системи, створення сприятливого інвестиційного клімату, розвиток демократії та свободи".

"У цих сферах дуже важливо для нас продовжувати співпрацю з США, і ми дякуємо вам за цю співпрацю", - зазначив Порошенко.

Порошенко зустрівся із Керрі. Фото прес-служби США

За його словами, всеосяжна підтримка України (у політичній, економічній, фінансовій сферах) є важливою ланкою партнерства між двома країнами.

Як повідомлялося, держсекретар США Джон Керрі під час візиту до Києва заявив, що Росія має припинити збройну підтримку бойовиків на сході.

Порошенко провів зустріч із Керрі. Фото прес-служби президента України 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News