Сили АТО знищили 60 бойовиків, 4 танки і безпілотник. Позицій не здають

П'ятниця, 6 лютого 2015, 08:50

З 4 по 5 лютого українські військові знищили 60 бойовиків, 4 ворожих танки, 2 самохідні артилерійські установки, а своїх позицій не залишали і населених пунктів не здавали за останню добу.

Про це повідомляє прес-центр АТО вранці 6 лютого

"У зоні проведення антитерористичної операції ніч з 5 на 6 лютого пройшла напружено. Загалом зафіксовано 19 обстрілів українських позицій", - йдеться у повідомленні.

"Бойовики активізували свої злочинні зусилля на Луганському напрямку. Протягом ночі противник вів вогонь з артилерії, мінометів та танків двічі по Станиці Луганській, Новотошківському, Трьохізбенці. Також під удар потрапило Щастя", - інформує прес-центр.

На Донецькому напрямку бойовики двічі вели вогонь по Новоласпі та Петрівському.

"Дещо зменшилась інтенсивність обстрілів на Дебальцівському напрямку, який протягом останніх днів був найгарячішою точкою на Сході України. Проте і цієї ночі ворог тричі обстріляв місто з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" та мінометів. Крім цього під мінометним вогнем було селище Гірське", - повідомляють у штабі.

На Маріупольському напрямку противник обстрілював Ломакіно та Павлополь.

"Щоб зупинити ворога, військовослужбовці Збройних сил України відкривали прицільний вогонь у відповідь, завдаючи втрат противнику", - зазначає прес-центр АТО.

"Так, за уточненими даними розвідки, з 4 по 5 лютого силами АТО було знищено 60 терористів, 4 танки, 2 самохідні артилерійські установки", - інформують там.

Також у районі Брянки українські війська підірвали "7 складів з боєприпасами незаконних збройних формувань".

"Вчора по обіді засобами ППО було виявлено ворожу ціль – безпілотний літальний апарат, який здійснював розвідку місцевості над Оленівкою, Олександрополем, Тарасівкою та Березівкою. Зенітно-ракетними підрозділами ворожий безпілотник було збито", - заявляє прес-центр АТО.

"Протягом доби наші військові жодних позицій не залишали, що вчергове підтверджує неправдивість російських ЗМІ та провокаторів, стосовно оточення наших сил та захоплення бойовиками населених пунктів", - наголошують там.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування