Тимчук: Військове керівництво РФ створило боєздатну армію "ДНР-ЛНР"

Вівторок, 10 березня 2015, 07:58

Бойовикам так званих "ДНР" і "ЛНР" вдалося об'єднати свої сили під одним командуванням, заявляє організатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"Користуючись "перемир'ям", командування російсько-терористичних військ продовжує вдосконалювати рівень боєздатності своїх формувань. На сьогодні воно зуміло створити єдину командну структуру т.зв. "армії Новоросії", - пише він у Facebook.

"Попри поділ окупованих територій на "ДНР" і "ЛНР", їхні військові формування на даний момент уже перебудовані й мають чітку структуру, у тому числі у сфері оперативного й адміністративного управління, вибудовуються й діють за єдиним планом і єдиним задумом", - заявляє Тымчук.

По суті, за його словами, "у ході "перемир'я" військове керівництво РФ провело переформатування бандформувань "ЛНР" і "ДНР" і формувань перекинутих на Донбас російських найманців у цілком боєздатну армію, яка підпорядковується єдиній системі командування".

"Одночасно з цим безпосередньо "на передовий" тривають заходи, спрямовані на підвищення рівня боєздатності формувань російсько-терористичних військ, включаючи доукомплектування їх бойовою технікою й озброєнням, особовим складом", - додає він.

"Також здійснюється проведення комплексу бойової підготовки й накопичення матеріально-технічних ресурсів", - повідомляє Тимчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування