Яресько оновила керівництво Мінфіну - джерело

Середа, 11 березня 2015, 15:05

Управляючий партнер аудиторської фірми "Аксьонова та партнери" Олена Макеєва, екс-заступник глави Мінекономрозвитку Роман Качур, представник України в ЄБРР Артем Шевальов і президент інвестгрупи ІТТ Оксана Маркарова увійшли до оновленого складу керівництва Міністерства фінансів.

Про агентству "Інтерфакс-Україна" повідомило поінформоване джерело в уряді.

За даними джерела, відповідні призначення на посади заступників міністра фінансів Кабінет міністрів планує затвердити на засіданні в середу.

За його словами, передбачається, що Макєєва очолюватиме напрямок доходів, Качур - соціальні питання, Шевальов - питання євроінтеграції та фінансової політики, а Маркарова буде керівником апарату.

Співрозмовник уточнив, що перший заступник міністра Ігор Уманський зберіг свою посаду, а напрямок держборгу продовжить курирувати Віталій Лісовенко, що до останнього часу обіймав посаду заступника міністра.

Водночас заступники міністра Денис Фудашкін і Володимир Матвійчук, призначені на ці посади до приходу в Мінфін нового керівника, будуть звільнені, сказало джерело.

Як повідомлялося, Мінфін з початку грудня 2014 року очолює Наталія Яресько - одна із співзасновників інвестиційної компанії Horizon Capital, яка керувала одним ыз найбільших фондів прямих інвестицій в Україну.

Раніше Маркарова керувала інвестгруппою Данила Волинця ІТТ і керувала "Актив-банком" братів Клюєвих.

Економічна правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування