Бойовики обстріляли представників Міжнародного комітету Червоного Хреста

Середа, 11 березня 2015, 18:37

Бойовики у середу вдень обстріляли представників місії Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Безпринципність бойовиків вчергове засвідчив обстріл представників місії Міжнародного комітету Червоного Хреста. Близько 12 години, неподалік шахти Дутовської, що поблизу Донецька, незаконні бандформування зі стрілецької зброї обстріляли волонтерів, не звертаючи уваги на розпізнавальні знаки медичних працівників. На щастя, втрат серед медиків не має", - йдеться у повідомленні.

Водночас у прес-центрі повідомили, що протягом дня бойовики 24 рази порушили режим припинення вогню.

"Противник застосовує не лише стрілецьку зброю, а й 120-міліметрові міномети, 152-міліметрові артилерійські системи, намагаючись тим самим нав’язати Збройним Силам України бойове протистояння, та звинуватити наших військових у зриві мирних домовленостей", - сказано у заяві.

У прес-центрі АТО зазначили, що з 7 ранку до 9.30 противник зі 152-міліметрових артилерійських систем та мінометів завдав ударів по селищах Лозове та Луганське, що на Артемівському напрямку. 

Крім того, близько 11 години дня неподалік населеного пункту Довге, що також на Артемівському напрямку, відбулось бойове зіткнення українських підрозділів із противником.

Також мінометних обстрілів зазнали українські позиції поблизу Авдіївки, Пісків, Опитного, що на Донецькому напрямку.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування