Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донька Нємцова звинувачує Путіна у батьковій смерті

Четвер, 12 березня 2015, 15:57

Дочка Бориса Нємцова Жанна поклала політичну відповідальність за вбивство на президента Росії Володимира Путіна.

Про це вона сказала в інтерв'ю Бі-бі-сі.

На уточнююче питання, чи покладає  Жанна Нємцова відповідальність за смерть батька на Володимира Путіна, вона підтвердила: "У політичному сенсі, так".

За словами Жанни, її вразила розповсюджена в російських ЗМІ інформація про те, що, на думку слідства, у вбивства Нємцова не було замовника, а Заур Дадаєв діяв за власною ініціативою.

Нємцова повідомила, що слідчі навіть не зв'язалися з нею, щоб взяти у неї свідчення, але при цьому їй закрили доступ до квартири батька, звідки вже в ніч після вбивства правоохоронці вилучили всю техніку та документи.

На її думку, версія слідства, що злочин скоєно на релігійному грунті, не витримує критики.

"Що Заур Дадаєв в центрі Москви, в  зоні, де в момент вбивства чомусь не працювали якісь камери, що ось він убив мого батька - ні, я не вірю. Навіть якщо він і став безпосереднім виконавцем, що йому раптом самостійно така ідея в голову прийшла - вбити Нємцова ... Який мотив? Мотиву я не бачу ", - міркує Жанна Нємцова.

Вона заявила, що батька поважали в Чечні. "Його [Бориса Нємцова] поважали в Чечні, його поважали в Дагестані, Інгушетії. Він допоміг зупинити війну в Чечні, і дійсно там це пам'ятають. І дуже вдячні за його діяльність в 90-ті роки щодо запобігання розвитку військового конфлікту там", - сказала Нємцова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування