На Харківщині побили нардепа. Один з нападників - "політичний конкурент"

Неділя, 15 березня 2015, 10:04

У Чугуєві (Харківська обл.) в ніч на 15 березня двоє місцевих мешканців побилися з 35-річним депутатом Верховної Ради.

Про це повідомили в облуправлінні МВС.

За повідомленням, бійка сталася поблизу торгівельного центру близько 2-ї ночі. 

Потерпілому призначено судово-медичну експертизу для встановлення ступеню тяжкості нанесених травм. Стан його здоров’я задовільний, життю чоловіка нічого не загрожує.

Один із затриманих є помічником народного депутата іншої політичної сили. 

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, дії зловмисників кваліфіковані за ч.2 ст. 346 (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 7 років.

Речові докази зібрано, вирішується питання щодо обрання затриманим міри запобіжного заходу.

У повідомленні МВС прізвище народного депутата та нападників, а також політичні сили, які вони представляють, не вказується. 

За даними сайту Верховної Ради, народні депутати 1980-го року народження –  Валерій Писаренко (екс-регіонал, співголова депутатської групи групи "Відродження", обраний по в/о у Харківській обл., який за даними ВР проживає у Харкові), Тарас Юрик (БПП), Андрій Мірошник (Самопоміч), Богдан Матківський (БПП), Юрій Македон (БПП), Сергій Лещенко (БПП), Сергій Лабазюк (Член депгрупи "Воля народу"), Павло Кишкар (Самопоміч), Вадим Івченко (ВО Батьківщина), Остап Єднак (Самопоміч), Тетяна Донець (Народний фронт), Олесь Довгий (позафракційни), Олексій Гончаренко (БПП), Юрій Вознюк (Народний фронт), 

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування