Дружина Наливайченка має квартиру в елітному комплексі "Альпійський" - ЗМІ

Понеділок, 16 березня 2015, 09:44

Дружина голови СБУ Валентина Наливайченка Олена є власницею квартири у елітному житлокомплексі "Альпійський" по вул. Протасів яр, 8, де квадратний метр коштує близько 3 тисяч доларів.

Про це пишуть"Наші гроші" з посиланням на дані "Гарної хати".

Як зазначає видання, компанія "Житлобуд" колишнього нардепа від Партії регіонів Івана Куровського у 2008 році звела елітний житлокомплекс "Альпійський" по вул. Протасів яр, 8. Це шикарне місце - на схилах Батиєвої гори неподалік від лижного спуску і центру Києва, має підземний паркінг на 242 місця, цілодобову охорону, власний фітнес-центр з басейном.

 

Квартири тут коштують близько 3 тисяч доларів за квадратний метр і дозволити їх собі може далеко не кожний бізнесмен.

За даними "Гарної хати" тут мають житло наступні громадяни:

Олена Наливайченко - дружина голови СБУ Валентина Наливайченка. Стала власницею квартири у 2012 році, коли її чоловік був народним депутатом. Валентин Олександрович був головою СБУ у 2006-2010 роках, а також з лютого 2014 року.

 

Між заходами у спецслужбу був нардепом. При цьому вказував, що на момент обрання нардепом працював керівником групи радників у фірмі "Смайл холдинг Україна", засновниками якої були його донька Ольга та Сергій Косенко.

Кілька фірм з групи "Смайл" у 2010-2012 роках виграли тендери у системі "Нафтогазу" на 60 млн грн.

До роботи в СБУ Валентин Наливайченко більше десяти років працював на дипломатичній службі, у 2001-2003 роках був генконсулом України у США.

Олександр Папаіка – донеччанин і його домочадці стали власниками п’ятикімнатної квартири площею 286 кв м у серпні 2010 року, через три місяці після призначення Олександра Олексійовича головою Державної податкової адміністрації України.

Ольга Доній – так звуть мати Олеся Донія, який у 2007-2014 роках був нардепом. Стала власницею трикімнатної квартири загальною площею 145 кв м і офіційною ціною 750 тис грн. у 2011 році.

Анаїт Хоперія – власниця ТОВ "Артан 1" купила 5-кімнатну квартиру площею 283 кв м у кредит в жовтні 2012 року.

У січні 2013 року її фірма продала одному з заводів "Укрспирту" кукурудзи на 30 мільйонів гривень у півтора рази дорожче від ринкової ціни. А ще за два місяці власниця погасила "Укрсоцбанку" кредит, який було оформлено на фірму "Артан 1".

Економічна правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News