Бойовики продовжують постачати боєприпаси і артилерію

Понеділок, 2 березня 2015, 07:37

Бойовики продовжують зосереджувати свою техніку, вдосконалювати свою оборону.

Про це повідомляє керівник групи "Інформаційний супротив" Дмитро Тимчук.

За його словами, зафіксовано переміщення з району Єнакіево у напрямку Ясинуватої бронегрупи терористів (6 танків, 11 ББМ, 6 установок РСЗВ).

Також, за в напрямку на Донецьк через Сніжне - Шахтарськ прослідувало два конвої (перший - 12 критих армійських вантажівок, другий - 26 транспортних одиниць, включаючи тягачі МТ-ЛБ і БТС-4, а також інженерну техніку (машини розгородження, спеціалізовану землерийну техніку).

В районі Луганська і північніше даного населеного пункту зосереджене угруповання російсько-терористичних військ загальною чисельністю до 1500 осіб, яка інтенсивно накопичує матеріально-технічні ресурси і проводить активну бойову підготовку на облаштованому на одній з околиць міста полігоні.

За добу зафіксовано переміщення в район Алчевськ - Стаханов - Первомайськ близько 40 транспортних одиниць в якості конвоїв постачання. Конвої доставляють в основному артилерійські боєприпаси для артилерійських підрозділів бойовиків, зосереджених в районі Брянки і Стаханова.

На приморському напрямку, в районі Новоазовська і північніше даного населеного пункту, триває зосередження ударної тактичної групи бойовиків, у тому числі 550-600 російських найманців і військовослужбовців РФ, до 20 танків, 33 ББМ, 28 гармат ствольної артилерії, 16 установок РСЗВ.

"Перед даною групою зосереджені дрібні тактичні групи "ДНР", в основному до взводу, але зафіксовано кілька формувань чисельністю до роти, дані формування мають невелику кількість важкої бронетехніки і виконують функцію "легкої піхоти" у складі "приморської" тактичної групи російсько-терористичних військ", - повідомив Тимчук.

У цьому районі, південніше траси на Маріуполь, за Саханкою, противник продовжує вдосконалювати свою оборону - обладнуються взводні і ротні опорні пункти, вельми активно встановлюються мінно-вибухові загородження, проводиться низка інших заходів. 

Крім того, терористи продовжують завдавати ударів в районі н.п. Широкино, Октябрь, Заїченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...