В Криму члени "самооборони" увірвалися на "націоналізований" завод Порошенка

Понеділок, 2 березня 2015, 16:07

У Севастополі "націоналізоване" підприємство "Севастопольський морський завод" оточили представники так званої "самооборони Криму".

Про це повідомляють Крим.Реалії.

Згідно з повідомленням, на цей момент підприємство заблоковане, на територію нікого не пропускають. Прохідні пункти, розташовані перед входом на завод закриті. На контрольно-пропускному пункті перебувають люди, які представилися "службою охорони заводу", однак на прохання пред'явити службове посвідчення не відреагували.

За їхніми словами, наразі на підприємстві здійснюються "інвентаризаційні процедури", кожна будівля "охороняється".

На запитання кореспондента видання про те, чи отримають журналісти доступ на територію заводу, представник "охорони" відповів негативно.

"Завод є режимним об'єктом, доступ на територію можливий тільки за перепустками", – заявив представник "охорони".

Як відомо, окупаційна влада Севастополя 28 лютого ухвалила рішення про так звану "націоналізацію" Севастопольського морського заводу.

В 2010 році фонд Prime Assets Management, який керує активами концерну "Укрпромінвест" Петра Порошенка, викупив 60% акцій Севастопольського морського заводу в кіпрської компанії Malter Enterprises Limited, підконтрольної російському бізнесменові Костянтину Григоришину.

Севморзавод спеціалізується на кораблебудуванні та ремонті суден. Підприємство розташоване на двох виробничих майданчиках загальною площею 53 гектара.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News