ЗМІ Коломойського лякають заворушеннями в разі його відставки

П'ятниця, 20 березня 2015, 11:56

ЗМІ, які входять в медіа-холдинг Ігоря Коломойського, повідомляють про можливі заворушення в разі його ймовірної відставки.

З відповідними повідомленнями вийшли сайти ТСН та УНІАН, які входять в "1+1 media".

ТСН з посиланням на власні джерела повідомляє, що "до Дніпропетровської області з фронту перекидають додаткові сили Нацгвардії".

"Такі заходи вживаються у зв'язку з можливими заворушеннями на території регіону через інформацію про ймовірну відставку глави облдержадміністрації Ігоря Коломойського", - пише видання.

Більше того, ТСН заявило, що "є інформація про те, що під час переговорів "нормандської четвірки" у Мінську минулого місяця президент Росії Володимир Путін вимагав відставки Коломойського".

Як відомо, 19 березня Рада ухвалила поправки в закон про акціонерні товариства, які позбавлять Коломойського контролю над "Укрнафтою".

Крім того від виконання обов'язків був відсторонений і глава правління "Укртранснафти" Олександр Лазорко, який є також ставлеником Коломойського.

Після цього Коломойський ввечері приїхав із групою молодиків в "Укртранснафту", заблокував вхід до неї і проводив "переговори" з міністром Демчишиним та в. о. керівника компанії.

У ході розмови Коломойський заявив, що у нього у Києві є 2 тисячі бійців, які готові захищати від захоплення "його підприємства".

Коломойський заявив, що Юрій Мірошник, який з 19 березня тимчасово виконує обов'язки голови правління "Укртранснафти", "сам себе призначив".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News