Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міністр: Правоохоронці не затримували теперішнього керівника Держсільгоспінспекції

П'ятниця, 27 березня 2015, 17:31

В.о голови Держінспекції сільського господарства України Юрій Заставний перебуває на робочому місці і не затримувався правоохоронцями.

Як повідомив під час розширеного засідання колегії МВС України керівник Головного слідчого управління МВС Віталій Сакал: "Викрито в.о. голови Держінспекції сільського господарства України, який вимагав та отримав неправомірну вигоду у розмірі понад 350 тисяч грн за надання дозволу на зняття родючого шару ґрунту для приватного підприємства". 

Однак з'ясувалося, що йдеться про переднє керівництво Держінспекції сільського господарства. 

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив міністр аграрної політики Олексій Павленко.

Спочатку міністр помилився та написав у Facebook про затримання теперішнього керівника Держсільгоспінспекції, однак згодом видалив цей пост та написав спростування. 

"Інформація щодо затримання в.о. голови Державної інспекції сільського господарства України Юрія Заставного не відповідає дійсності. Юрій Заставний перебуває на робочому місці та продовжує виконує свої обов'язки", - написав Павленко.

Інформація щодо затримання в.о. голови Державної інспекції сільського господарства України Юрія Заставного не відповідає...

Posted by Олексій Павленко on Friday, March 27, 2015

Нагадаємо, у середу, 25 березня, на засіданні уряду у прямому ефірі затримали керівника Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...