Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Геращенко: Слідчі нададуть ще докази провини Бочковского

П'ятниця, 27 березня 2015, 14:39

Слідчі Головного слідчого управлыння повинні надати докази в справі арештованого екс-голови Держслужби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського.

Про це на своїй сторінці FB повідомив радник глави МВС, депутат Антон Геращенко після візиту до Генпрокурора Віктора Шокіна.

"Вийшов від Генерального Прокурора. Його позиція чітка - корупціонерів ніхто покривати не буде. Процесуальний прокурор звітував Генеральному, що, на його думку, в справі проти глави ДСНС  надано недостатньо доказів", - повідомив Геращенко.

"Генпрокурор своїм рішенням сьогодні доручить вести справу Бочковского іншому процесуальному керівнику", - додав він.

"А слідчі головного слідчого управління МВС повинні надати новому процесуальному керівнику додаткові докази в справі Бочковского або переконати нового процесуального прокурора в тому, що вже дивних доказів – достатньо", - додав він.

Як відомо, прямо під час минулого засідання уряду були арештовані  керівник державної служби з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський та його заступник Василь Стоєцький.

Крім того, Аваков на тому ж засіданні уряду зачитав список з хабарями, які інспектори, пожежники збирали по областях і несли нагору.

"Вінниця – 50 тисяч, Волинь – 40 тисяч, Дніпропетровськ – 12 тисяч, Київська область – 100 тисяч, Київ – 200 тисяч… і далі по тексту", - тоді наводив приклад Аваков.

Щоправда у п'ятницю як раз під час колегії суд ухвалив рішення відпустити затриманого екс-голову Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського. Це заплановане на суботу, 28 березня, близько 12.00. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування