На Бочковського завели чотири нові справи - адвокат

П'ятниця, 27 березня 2015, 21:21

На екс-главу Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського завели чотири нові кримінальні справи.

Про це заявив на "Інтері" адвокат Бочковського Ігор Федоренко.

Він також підтвердив, що на даний час Бочковський знаходиться в міліції: "Телефонував слідчий, який був на суді, і сказав, що пан Бочковський перебуває у приміщенні МВС України на вулиці Богомольця, 10".

Федоренко робить невтішний прогноз щодо справи своєї підзахисної.

"Планується проведення слідчих дій за новими кримінальними справами. Запропонував мені взяти з собою 4 нові комплекти документів для того, щоб можна було підтвердити свої повноваження. З цього я роблю висновок, що з'явилося якихось чотири нові справи. На мою думку, реалізується найгірший сценарій", - сказав адвокат.

Нагадаємо, 25 березня під час засідання Кабміну були затримані голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський і його перший заступник Василь Стоєцкий. Вони підозрюються в організації корупційної схеми тендерної закупівлі паливно-мастильних матеріалів у компаній за завищеними цінами.

Печерський суд 27 березня вирішив не застосовувати запобіжний захід для Бочковського, тому чиновника доведеться відпустити з-під варти через 72 години після затримання - 28 березня близько 12.00.

Пізніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що прокуратура сьогодні відкликала клопотання про арешт колишнього глави ДСНС Сергія Бочковського, щоб розширити його. За його словами, суд отримає нове клопотання про арешт Бочковського вже в суботу вранці.

"Укрінформ"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування