Луганській ТРК призначили нового очільника

Субота, 28 березня 2015, 10:22

Луганській ТРК призначили нового очільника

Згідно з наказом No35к Виконувачем обов’язків генерального директора Луганської обласної телерадіокомпанії призначено луганського журналіста Андрія Шаповалова.

Як повідомив глава Луганської ОДА Геннадій Москаль, відповідний наказ 26 березня було підписано Державним комітетом телебачення та радіомовлення України.

"Шаповалов Андрій Анатолійович народився 2 березня 1978 року в Луганську. У 2001 році закінчив Східноукраїнський університет ім. В.Даля за спеціальністю "журналістика". Стаж роботи на телебаченні — 20 років… З 2010 року депутат Луганської обласної ради. Член комісії з питань економічного розвитку, бюджету та фінансів. За час роботи в облраді проявив себе, як послідовний та зважений політик з чіткою проукраїнською позицією", - зазначив Москаль.

За його словами, "неодноразово з трибуни обласної ради засуджував провокаційну позицію колег-депутатів у питаннях щодо української мови та проросійських загравань".

"Після подій на Майдані був єдиним обласним депутатом, який чітко, однозначно та публічно засудив сепаратистів і відмовився підписувати рішення щодо залучення військової підтримки з боку РФ", - зазначив глава ОДА.

Як відомо,  у квітні 2014 року Держтелерадіомовлення звільнив гендиректора Луганської облТРК Родіона Мірошника з посади та достроково розірвав з ним контракт.

Мірошник не погодився зі своїм звільненням і подав до суду. У травні депутатська фракція "Партії регіонів" висунула його як кандидата у члени Нацради. Того ж місяця суд поновив його на посаді гендиректора Луганської ОДТРК.

Наприкінці 2014 року  Мірошник був звільнений з посади за власним бажанням.

У грудні терористи призначили Мірошника заступником керівника "ЛНР" Ігоря Плотницького. 

З грудня 2014 Луганську ОДТРК очолював перший заступник гендиректора ОДТРК Віталій Гаркуша.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News