Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Команда Коломойського" у Дніпропетровську: Ми нікуди не йдемо

Субота, 28 березня 2015, 20:40

У Дніпропетровську на мітингу "Дніпро за Україну" колишній перший заступник голови ОДА Святослав Олійник заявив, що команда Коломойського буде допомагати новій команді області у зміцненні та захисті регіону.

"Щоб ви не турбувалися, якийсь час я залишаюся в держадміністрації, щоб допомогти новій команді в продовженні оборони та захисту області", - заявив він.

У свою чергу, екс-заступник голови ОДА Геннадій Корбан заявив, що "їхня команда нікуди не йде".

"Ми залишаємося з вами, ми будемо здійснювати громадський контроль і будувати Україну майбутнього", - заявив Корбан.

В ході мітингу-концерту єпископ Дніпропетровський і Павлоградський Симеон (УПЦ КП) повідомив про те, що нагородив екс-главу ОДА Ігоря Коломойського орденом за любов до України.

На мітингу було батаго бійців
Фото з Facebook Антона Геращенка
Коломойського нагородили орденом 

Перед присутніми на мітингу виступили волонтери, представники батальйонів "Айдар" і "Кривбас", нардеп Андрій Шипко. На прямому включенні з Києва до учасників мітингу звернувся лідер "Радикальної партії" в Раді Олег Ляшко. Також участь у мітингу взяв Олексій Гриценко.

Участь у мітингу взяли кілька тисяч осіб. Присутні тримали прапори України, повітряні кулі блакитного і жовтого кольорів, прапори із зображенням герба України і скандували "За єдину Україну!", "Слава Україні!".

Джерело відео - Радіо Свобода онлайн

Інтерфакс-УкраїнаУкраинские новости

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування