Геращенко: кандидатуру Бочковського пропонував екс-міністр оборони

Неділя, 29 березня 2015, 10:58

Призначення Сергія Бочковського на посаду глави ДержНС у 2014 році відбувалося за поданням тодішнього глави Міноборони Михайла Коваля. 

Це випливає з витягу зі стенограми засідання Кабміну від 23 квітня 2014 року, який навів у своєму Facebook нардеп, радник глави МВС Антон Геращенко. 

"Андрій Мохник (екс-міністр екології, екс-нардеп від "Свободи") повідомив, що підозрюваного в корупції Бочковського на його пост глави ДержНС запропонував ніхто інший як Арсен Аваков", - нагадав Геращенко. 

При цьому він навів витяг зі стенограми засідання КМУ, на якому і проходила процедура узгодження і призначення Бочковського.

Згідно з текстом, на питання глави уряду Арсенія Яценюка, чи вніс кандидатуру Бочковського тодішній глава Міноборони Коваль той відповів ствердно. 

При цьому присутній на засіданні Віталій Ярема виступив з проханням підтримати кандидатуру Бочковського.

Итак, сегодня подозреваемые в совершении хищений и коррупции экс-глава ГосЧС Бочковский и его зам Стоецкий были арестова...

Posted by Антон Геращенко on 28 Март 2015 г.

Як відомо, раніше Мохник заявив, що саме глава МВС Арсен Аваков та глава уряд Арсеній Яценюк "проштовхували" на посаду голови ДержНС Сергія Бочковського, якого, як і заступника Бочковського - Сергія Стоєцького - затримали 25 березня.

28 березня Печерський райсуд заарештував Бочковського та Стоєцього на 2 місяці з можливістю звільнення з-під варти за умови внесення застави у сумі 1,182 млн. гривень.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...