Бойовики провокують, найбільше – у Широкиному та аеропорту Донецька

Неділя, 29 березня 2015, 13:43

Протягом минулої доби загиблих серед українських військовослужбовців немає, 2 – було поранено.

Про це повідомив речник штабу АТО Андрій Лисенко.

За його словами, ситуація в зоні АТО дещо стабілізувалася.

"Протягом минулої доби фактів застосування ствольної артилерії та бронетехніки з боку бойовиків не зафіксовано. Також після 21.30 до світанку не було жодного ворожого обстрілу наших позицій та населених пунктів", - зазначив Лисенко.

Разом з тим збройні провокації бойовиків трапляються по всій лінії зіткнення від Азовського моря до центральної частини Луганщини.

"Місця найбільшого напруження – с. Широкине і район Донецького аеропорту. Неспокійно і в районі Бахмутської траси – підтверджується факт ворожого обстрілу безпосередньо по с. Сміле Слов’яносербського району Луганської області з реактивної установки "Град", - зазначив Лисенко.

"За даними розвідки, противник проводить доукомплектування загонів НЗФ особовим складом  - перш за все, шляхом залучення російських найманців. Також триває постачання нової та ремонт пошкодженої військової техніки ворога", - повідомив речник штабу.

Керівництво бандформувань продовжує злагодження своїх загонів та розгорнуло активні навчання новоприбулих бойовиків на полігонах та безпосередньо на лінії зіткнення.

Інфографіка - mediarnbo.gov.ua

Як відомо, напередодні бойовики з боку Стаханова завдали вогневих ударів із реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" по селищу Новотошківка на Луганському напрямку та по 29 блок-посту сил АТО. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...