Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Маріуполі затримали завербовану "ДНР" помічницю Гриненка

Неділя, 29 березня 2015, 17:46

Міліція затримала завербовану "ДНР" помічницю Гриненка – мешканку Маріуполя 1995 р.н., у помешканні якої переховувався Микола Гриненко.

Як повідомив глава облуправління МВС В'ячеслав Аброськін, Гриненко, який скоїв вбивство співробітника "Сокола" у лютому і мав стоснок до підриву залізничного мосту у Маріуполі у грудні 2014 року, після втечі з місця вбивства правоохоронця межі міста не залишав.

"Останнє укриття - приватний будинок в Іллічівському районі – у довгострокове користування йому надала громадянка С., 1995 року народження, мешканка Маріуполя", - зазначив Аброськін.

Встановлено, що дана громадянка за наказом представника розвідки бандформування "ДНР" прибула у грудні 2014 року до Маріуполя.

"Метою її перебування в місті були збір і передача інформації про ВСУ. На початку березня вона отримала наказ з Донецька забезпечити житлом і продуктами харчування представника "ДНР", - додав глава облУВС.

"За кілька днів до неї прийшла "літня жінка", яка назвала пароль. Громадянка С., впустила в дім "жінку" - як виявилося переодягненого Миколу Гриненка. Він  до самого моменту самогубства переховувався у її будинку", - зазначив Аброськін.

Наразі громадянку С. затримано у порядку ст.208 КПК України. Слідство триває.

Як відомо, 27 березня підозрюваний у вбивстві співробітника спецпідрозділу МВС у Донецькій області покінчив з собою під час операції з його затримання.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування