Тимчук: Відведення техніки – оманливий хід бойовиків "ЛНР"

Вівторок, 3 березня 2015, 10:59

Відведення важкої техніки бойовиків північніше і східніше Луганська був облудним кроком, заявляє організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Раніше зафіксоване відведення техніки "армії ЛНР" північніше й на схід Луганська виявилося оманливим ходом терористів", - написав він у Facebook вранці 3 березня.

"Бойовики відвели вглиб контрольованої ними території (на ремонтні бази) лише несправну й небоєготову бойову техніку. Іншу техніку й озброєння відведено на незначну відстань, ретельно розосереджено й замасковано", - заявив Тимчук.

Він також додав, що з району Дебальцевого на південь Луганської області "відводяться для відновлення боєздатності два зведені підрозділи російсько-терористичних військ (ротна тактична група й посилений танковий батальйон), які укомплектовано військовослужбовцями ЗС Росії і які зазнали серйозних втрат у боях на Дебальцівському плацдармі (танковий батальйон втратив не менше 8 танків)".

"Підрозділи відводяться частинами, переважно в темний час доби. При цьому відведення даних підрозділів видається супротивником як "виконання Мінських домовленостей", - зазначив Тимчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування