Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Прокуратура провела обшук у київській ДАІ: що шукали - знайшли

Вівторок, 3 березня 2015, 16:40

Слідчі столичної прокуратури спільно з працівниками міліції провели обшук у приміщенні Головного управління ДАІ в м. Києві.

Про це повідомляє голова прес-центру прокуратури Києва Олена Яхно.

"Годину тому закінчився обшук в головному управлінні ДАІ м.Києва. Все що шукали, то знайшли", - написала вона.

Як зазначала прес-служба столичної прокуратури, слідчі дії здійснюються в рамках кримінального провадження щодо керівників і співробітників столичної Державтоінспекції за фактами необґрунтованого притягнення до адміністративної відповідальності активістів громадського руху "Автомайдан" та інших учасників мирних акцій протесту.

Слідчі вилучили комп'ютери, на яких складалися рапорти щодо активістів.

Шукали документи, "які б підтверджували, що керівництво ДАІ змушувало підлеглих вчиняти незаконні дії, а саме складати підроблені протоколи стосовно учасників протестних акцій", - зазначив начальник слідчого відділу прокуратури Києва Віталій Бровко.

У прокуратурі також нагадали, що нещодавно слідчий відділ прокуратури міста Києва вже направив до суду 15 обвинувальних актів стосовно співробітників столичної Державтоінспекції, які протиправно притягували до адміністративної відповідальності водіїв-учасників "Автомайдану".

Правоохоронцям інкримінують скоєння злочинів, передбачених ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) та ст. 340 (незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій) Кримінального кодексу України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування