Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ГПУ стверджують, що рахунки Клюєвих досі під арештом

Вівторок, 3 березня 2015, 18:41

У Генеральній прокуратурі України заявили, що австрійські рахунки компанії екс-голови Адміністрації президента Андрія Клюєва та його брата Сергія залишаються заблокованими.

Про це повідомила прес-служба відомства.

"У деяких ЗМІ, як українських, так і іноземних 2 березня 2015 року з'явилися повідомлення про зняття в Австрії арешту з рахунків та майна компанії SLAV AG братів Клюєвих. З метою недопущення введення суспільства в оману повідомляємо, що активи братів Клюєвих залишаються заблокованими відповідно до обмежувальних санкцій ЄС, застосованих європейською стороною до вказаних осіб у березні минулого року", - йдеться у заяві.

"Наявність обмежень стосовно SLAV AG підтверджується відомостями з Реєстру компаній Республіки Австрія станом на 3 березня  2015 року", - додали в ГПУ.

"Генеральною прокуратурою України в свою чергу відповідно до вимог міжнародних договорів забезпечується взаємне міжнародно-правове співробітництво із компетентними органами Австрійської Республіки у розслідуваних кримінальних провадженнях", - зазначили у відомстві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування