Льовочкін заявив, що влада на нього "тисне" з "помсти"

Понеділок, 30 березня 2015, 16:57

Депутат від партії "Опозиційний блок" Сергій Льовочкін назвав "тиском на опозицію" намір допитати його щодо купівлі телеканалу "Інтер".

Так екс-голова Адміністрації президента при Вікторі Януковичі відреагував на звернення депутатів із "Народного фронту" до генпрокурора з проханням допитати всіх причетних до продажів "Інтера" в 2013-му і 2015-му роках.

"Два керівники "Народного фронту", який сьогодні при владі, вирішили розширити своє амплуа з корупції й бездарного керівництва країною до політичної помсти", - заявив Льовочкін, цитує його сайт "Опозиційного блоку".  

"Я розглядаю перформанс їхніх підлеглих, запланований на вулиці Резницькій, як черговий крок із тиску на опозицію", - заявив колишній соратник Януковича.  

Льовочкін називає це "піар-акцією" під егідою "Народного фронту" і пов'язує зі своєю нібито "політичною позицією щодо мирного процесу, проти злочинної люстрації й корупції в нинішньому уряді". 

Він сподівається, що "усіх нинішніх урядових корупціонерів і злочинців буде притягнуто до відповідальності".

При цьому Льовочкін не дав жодної реакції чи відповіді по суті підозр щодо купівлі "Інтера".

Як відомо, 30 березня депутати від "Народного фронту" звернулися до генпрокурора з закликом допитати Льовочкіна, Фірташа й Валерія Хорошковського щодо продажів телеканалу "Інтер" в лютому 2013 року й у січні 2015 року, а також можливої ролі Росії в наданні коштів покупцям із свого метою медіа-впливу в Україні.

Генпрокурор Віктор Шокін заявив, що ГПУ допитає всіх причетних до незаконного продажу телеканалу "Інтер".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування