Лазорко відмовився йти з посади голови "Укртранснафти" - депутат

Понеділок, 30 березня 2015, 20:38

Відсторонений від виконання обов'язків голови правління ПАТ "Укртранснафта" Олександр Лазорко відмовився йти у відставку.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко.

"Ставленик олігарха Ігоря Коломойського у 100% державній "Укртранснафті" Лазорко відмовився йти у відставку. Він пішов... на лікарняний, залишивши замість себе свою багаторічну підпорядковану Наталю Парахоняк, яка працювала під його керівництвом ще на нафтозаводах Коломойського", - написав депутат.

"Парахоняк продовжує гнути лінію "Привату". Від імені державної "Укртранснафти" вона подала до суду... на свою материнську компанію "Нафтогаз України". 100-відсоткова державна "дочка" судиться із 100-відсотковою державною "матір'ю", - зазначає Лещенко.

За його словами, так менеджери Коломойського намагаються скасувати підсумки зборів акціонерів "Укртранснафти", щоб визнати неправомірним призначення двох нових членів наглядової ради УТН, а потім - визнати незаконним рішення про відсторонення Лазорка, оскільки не буде кворуму.

"Кожен місяць перебування людей Коломойського в "Укртранснафті" коштує державі втрат 75 мільйонів гривень тільки на зберіганні технічної нафти. Це не враховуючи 2 мільярдів державних грошей "Укртранснафта", розміщених на рахунку в "Приватбанку", - підсумував депутат.

Коломойский продолжает войну с государством, а его миролюбивая риторика не стоит и гроша. Вскрываются новые подробности....

Posted by Сергій Лещенко on 30 березня 2015 р.

Як відомо, протягом останніх тижнів спалахнула низка конфліктів між Коломойським та державою, коли його фактично позбавили контролю над "Укрнафтою" та змінили лояльного до нього керівника "Укртранснафти".

Після цього в обох структурах з'являлись озброєні "охоронці" Коломойського, які намагались не допустити нових керівників.

Порошенко звільнив Коломойського з посади голови Дніпропетровської ОДА в ніч на 25 березня, після довгої зустрічі на Банковій за участі прем'єра, глави МВС та інших високопосадовців.

Економічна правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
15:34
Синоптики попередили мешканців Київщини про неприємні сюрпризи погоди
15:33
"Укрнафта" розпочала ребрендинг мережі АЗС Glusco
15:32
Туск після переговорів зі Шмигалем: Ми близькі до вирішення проблем  
15:27
Цього року планується запустити залізничний маршрут з Києва до Кошице
15:27
РФ створює нову адмінеліту на окупованих територіях України – розвідка Британії
15:14
відеоНа Київщині через пожежу загинула жінка і дитина, ще двох дітей — врятували
Усі новини...