Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Портнов звітує, що його "викрадача" у Москві уже посадили

Вівторок, 31 березня 2015, 16:00

Екс-заступник голови Адміністрації Віктора Януковича Андрій Портнов повідомив, що у Москві посадили на 3,5 року його "викрадача".

Про це він написав у своєму Facebook.

Только что в Химкинском городском суде закончилось оглашение приговора по обвинению заместителя начальника управления об...

Posted by Андрей Портнов on 31 березня 2015 р.

"Щойно в Хімкинському міському суді (Московської області – ред.) закінчилося оголошення вироку за обвинуваченням Юрія Спаських у спробі мого викрадення в березні-квітні 2014 року", - написав Портнов.

Він повідомив, що Спаських отримав 3,5 року позбавлення волі в колонії суворого режиму.

Фото: УП

Як передає кореспондент "Української правди" із зали суду, у вироку суддя також цитувала свідчення колишнього глави адміністрації Януковича Андрія Клюєва про те, що він був свідком конфлікту між Віталієм Кличком і Портновим і неприязного ставлення нинішнього київського мера до чиновника-утікача.

З присуджених 3 років і 6 місяців Спаських вже відсидів рік у слідчому ізоляторі. Через кілька місяців у нього є шанс вийти умовно-достроково після половини відбутого терміну. В Україні у нього залишилася дружина і батьки.

Після оголошення вироку Портнов сказав Спаських, що прощає його і не тримає на нього зла. Пристави заборонили журналістам ставити питання засудженому.

Як відомо, за версією Портнова і російського суду, Спаських мав викрасти його у Москві на замовлення мера Києва Віталія Кличка.

Спаських заарештували рік тому в аеропорту Шереметьєво при передачі грошей офіцеру ФСБ, який діяв під прикриттям і "нібито" брався за 300 тисяч доларів викрасти Порнова в Москві і доставити його на російсько-український кордон.

Сам Кличко назвав цю заяву маячнею Портнова і провокацією Росії.

Детально про свою версію цієї справи Портнов розповідав в інтерв'ю "Українській правді".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування