Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко вирішив призначати губернаторами виключно місцевих жителів

Вівторок, 31 березня 2015, 14:15

Президент Петро Порошенко заявив, що призначатиме на посади губернаторів виключно людей з місцевих рад відповідних регіонів.

Про це він сказав у вівторок в Чернігові, представляючи нового голову Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Куліча, передає "Інтерфакс-Україна".

Порошенко позитивно оцінив якості нового голови Чернігівської ОДА, зазначивши, що "це авторитетна людина, яку поважають і шанують у Чернігові".

Президент поставив низку завдань новому керівництву області.

"У взаємодії з силовими структурами гарантувати безпеку прикордонного краю", - озвучив глава держави першу і основну задачу.

Крім того, Порошенко назвав важливим забезпечення належного рівня мобілізації, а також "гідно зустріти демобілізованих".

Президент додав, що прийняв рішення призначати на посади губернаторів виключно людей з місцевих рад відповідних регіонів.

Як відомо, 41 річний чернігівський бізнесмен Куліч, член партії "Блок Петра Порошенка", виграв вибори в парламент в 2014 році в одномандатному виборчому окрузі № 205.

Згідно з Єдиним реєстром юридичних осіб Валерій Куліч разом з Владиславом Атрошенком (ще один депутат БПП) є засновником ТОВ "Форсаж". З 2002 по 2014 рік обіймав посаду генерального директора цього підприємства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування