Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада безпеки РФ готується до боротьби з "кольоровими революціями"

Середа, 4 березня 2015, 13:32

Наукова рада при Раді безпеки РФ (РБ РФ) має намір рекомендувати РБ заходи протидії "кольоровим революціям".

Про це пише видання "Коммерсант".

За інформацією видання, серед рекомендацій - припинення мережевої активності і боротьба з "формуванням у суспільстві революційно-романтичного стереотипу". У Кремлі кажуть, що в РБ робота із захисту суверенітету країни ведеться постійно.

За відомостями "Комерсанту" з джерел, близьких до Ради безпеки, тема протидії "кольорової революції" в Росії актуалізувалася і, швидше за все, буде обговорюватися на одному із засідань РБ з проблем міжнародних відносин. Наукова рада готує до них рекомендації.

У Кремлі підтвердили, що РБ опрацьовує "заходи із захисту суверенітету країни", оперативно доповідаючи про виникаючі загрози Володимиру Путіну.

Небезпека "кольорових революцій" і протидія їм залишаються одними з головних, зазначив співрозмовник "Комерсанту". За його словами, практично на кожному засіданні РБ це питання в зв'язку з Україною так чи інакше обговорюється.

Нагадаємо, у середу на колегії МВС РФ президент Росії Володимир Путін зажадав від своїх силовиків миттєво реагувати на акції екстремістів, які користуються "кольоровими технологіями".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...