Дніпропетровськ залишився без мера

Середа, 4 березня 2015, 14:02

Дніпропетровська міськрада достроково припинила повноваження секретаря міської ради, в.о.мера Дніпропетровська Максима Романенка через підозру в корупції.

Таке рішення ухвалили на сесії у середу 79 з присутніх 84 депутатів, повідомляє "Укрінформ".

"За підсумками таємного голосування, 72 депутати з 84 присутніх проголосували за припинення повноважень секретаря міської ради. Проти - вісім, утримались - троє. Один бюлетень визнано недійсним", - оголосила голова лічильної комісії Анжеліка Пилипенко.

Сам Романенко на робочому місці відсутній, тож головувати на засіданні обрали представницю "Батьківщини" Галину Булавку.

Як відомо, у Дніпропетровську зник директор департаменту корпоративних прав та правового забезпечення Дніпропетровської міськради Олександр Величко.

В.о. мера Дніпропетровська Максим Романенко заявив, що 25 лютого близько 12:00 до нього звернувся Величко і повідомив, що його викликав до себе заступник дніпропетровського губернатора Ігоря Коломойського Геннадій Корбан.

Після прибуття Величка в обладміністрацію зв'язок з ним зник.

Романенко заявив, що розцінює ці дії як захоплення та утримування в якості заручника з метою примусу його до звільнення.

Він звернувся до глав СБУ, МВС і ГПУ з проханням розслідувати викрадення Величка.

У міліції запідозрили, що до викрадення директора може бути причетним "Правий сектор".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...