Хомутиннік поведе на місцеві вибори проект покійного Кірпи

Субота, 7 березня 2015, 10:55

Новостворена депутатська група "Відродження" під співкерівництвом Віталія Хомутинніка найімовірніше пов'язана з партією "Відродження"  - створеним у 2004 році проектом тодішнього міністра транспорту Георгія Кірпи. 

Про це йдеться у повідомленні руху "ЧЕСНО".

"Найімовірніше, партія "Відродження", з якою тепер пов’язують свою діяльність члени новоствореної групи - це та партія, яку нині очолює екс-представником "Економічного розвитку" Віктор Остапчук. Її створили в 2004 році і очолював партю тоді міністр транспорту Георгій Кірпа", - зазначають експерти.

Нинішній голова "Відродження" Віктор Остапчук став її головою в 2014 році.

В минулому нардеп очолював Південно-Західну залізницю. Торік на виборах перші номери партійного списку "Відродження" посіли представники транспортних підприємств та асоціацій.

Як відомо, у Верховній Раді зареєстровано нову депутатську групу "Відродження", яка виникла на базі розформованої у четвер групи "Економічний розвиток". До групи  увійшли 22 нардепи, співголовами групи "Відродження" обрано Віталія Хомутинніка, Віктора Бондар та Валерія Писаренка.

Віталій Хомутиннік, як  і Віктор Остапчук, зарахований до депутатів, які голосували за диктаторські закони 16 січня. Вони також є фігурантами антикорупційних розслідувань. 

Як розповів "Українській правді" один з депутатів нової групи, у "Відродження" увійдуть члени "Економічного розвитку" та деякі позафракційні харківські депутати. Нова група створюється з прицілом на новий політичний проект.

Як відомо, у 2014 році в Україні відбудуться місцеві вибори. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування