Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У справі про вбивство Нємцова затримано четверо осіб

Субота, 7 березня 2015, 21:33

За підозрою у причетності до вбивства російського опозиціонера Бориса Нємцова затримано ще дві людини.

Про це заявив секретар Ради безпеки Інгушетії Альберт Барахоєв.

"Затримані - Заур Дадаєв, який є заступником командира батальйону "Північ" МВС Чеченської Республіки, і ще один чоловік, який у цей момент перебував з ним у машині", - заявив Барахоєв.

"Крім того затримані Анзор Губашев, який працював в одному з приватних охоронних підприємств у Москві , і його молодший брат", - додав він.

При цьому не уточнюється, чи відправлені затримані до Москви для проведення оперативних заходів, чи вони все ще перебувають у республіці.

За словами Барахоєва, затримані є етнічними чеченцями, чиї сім'ї з 60-х років переїхали до Малгобекського району тодішньої Чечено-Інгушської АРСР. Останні 10 років за місцем прописки вони не проживали.

Як відомо, раніше 7 березня в СК РФ заявили, що двоє затриманих у справі про вбивство російського опозиціонера Бориса Нємцова підозрюються в причетності як до організації, так і до виконання цього злочину.

РИА Новости  повідомляло, що затримані не проходять по базі даних МВС по Чеченській Республіці як такі, що  вчинили будь-які правопорушення та не перебувають у розшуку.

За даними ЗМІ, затримані перебувають у СІЗО "Лефортово", 8 чи 9 березня Басманний суд Москви розглядатиме справу про їх арешт на час слідства. 

РІА Новости 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування