Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Обшук у квартирі дружини кримського активіста Майдану тривав три години

П'ятниця, 10 квітня 2015, 10:43

Кримські силовики проводили до півночі обшук у квартирі цивільної дружини активіста Майдану Олександра Костенко. Під час обшуку вилучили кілька телефонів і флеш-карти.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Обшук, який розпочався близько 21 годин, закінчився близько 12:00 ночі.

"Вхід у квартиру здійснювався через металеві двері з врізним замком. З причини відмови відкрити двері замок був деформований у зв'язку з необхідністю відкриття дверей", - зазначено в протоколі силовиків.

У приміщення, в якому проживає Ольга Уколова з семимісячним дитиною та матір'ю, увійшло 12 осіб. "Увійшовши в будинок людина у формі представився дільничним Чалабаевим. Також були присутні дільничний Тельман Сейдосі огли, Дмитро трьох", - повідомив адвокат Уколова Дмитро Сотников.

Під час обшуку було вилучено кілька телефонів, сім-карта і флеш-карти.

Як повідомлялося, в Криму увечері 9 квітня розпочався обшук у будинку Ольги Уколової, цивільної дружини активіста Майдану Олександра Костенко
Активіста кримського Євромайдан Олександра Костенка заарештували в Криму 8 лютого.

24 березня справу Костенка передали до Київського районного суду Сімферополя. 4 квітня суд продовжив арешт Костенка на два місяці, на час розгляду справи, призначено розгляд справи на 20 квітня.

Прокуратурою Автономної республіки Крим у Херсонській області розпочато досудове розслідування за фактом незаконного арешту активіста.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування