Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"ОУНівці" частково залишаються у Пісках

Неділя, 12 квітня 2015, 12:50

Бійці батальйону ОУН частково залишаються у н.п. Піски на Донеччині.

Як повідомляє 5 канал, більша частина добровольчого формування відійшла на злагодження з лінії бою, решта передає справи підрозділам 93 механізованої бригади.

"На даний момент ми дійшли певного компромісу, що частина батальйону зараз знімається з Пісків, але на точках лишаються кілька людей, наших ОУНівців, які далі показують і тренують солдат, які туди заїхали", - зазначив  начальник штабу добровольчого батальйону "ОУН"  Богдан Тицький.

Як відомо, раніше в.о начальника прес-служби Генштабу ЗСУ Олексій Мазепа повідомив, що в рамках виконання Мінських домовленостей відбувається організоване відведення особового складу добровольчого батальйону "ОУН" від лінії розмежування сторін у Пісках. 

Мазепа також уточнив, що у подальшому усьому особовому складу батальйону "ОУН" запропоновано увійти до складу ЗСУ офіційним шляхом.

Раніше начальник штабу батальйону "ОУН" Богдан Тицький заявив, що бойова група 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗСУ намагається роззброїти батальйон "ОУН" у Пісках Донецької області.

11 квітня глава Міноборони Степан Полторак заявив, що у районі проведення бойових дій та на лінії зіткнення у зоні АТО жодних добровольчих або інших збройних об’єднань немає.

5 канал

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування