Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ на Великдень затримала 11 диверсантів у Харкові, вилучили цілий арсенал

Вівторок, 14 квітня 2015, 11:03

Служба безпеки спільно з прокуратурою затримала впродовж 12-13 квітня у Харкові групу диверсантів з 11 осіб.

Про це повідомив радник глави СБУ Маркіян Лубківський.

За його словами, ця група "причетна до вчинення терористичних актів у Харкові та області".

Шановні друзі,Одночасно із зачисткою від злочинців Одеси Служба Безпеки України впродовж Великодніх Свят оберігала і с...

Posted by Markian Lubkivskyi on 14 Апрель 2015 г.

"Бойовики підозрюються в обстрілі центрального офісу одного з комерційних банків у липні та Харківського обласного військкомату в серпні минулого року, учиненні вибуху біля офісу волонтерської організації в лютому та підриві залізничної цистерни у квітні ц.р.", - повідомив Лубківський.

Усі затримані - громадяни України.

"Група була добре організованою з чітким розподілом ролей та обов'язків. Координатором терористів був керівник харківської організації "Оплот" Євген Жилін", - написав радник глави СБУ.

У диверсантів вилучили великий арсенал зброї, гранатомети РПГ-7, реактивні вогнемети МРО-А, автомати Калашникова, підствольні гранатомети, снайперську гвинтівку Драгунова, пістолети з глушниками, таймерні міни СПМ, диверсійну міну, гранати, велику кількість вибухової речовини "пластид" та набоїв різного калібру для стрілецької зброї, засоби ініціювання підриву, різноманітне саперне обладнання та холодну зброю.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...