Убивць журналіста Сухобока затримали відразу після злочину

Четвер, 16 квітня 2015, 15:45

Убивць українського журналіста Сергія Сухобока, який загинув в ніч на 13 квітня, затримали одразу після злочину.

Про це повідомляється на сайті "Обком", співзасновником якого був Сухобок.

"Убивць знайшли відразу ж, вчора суд обрав їм міру запобіжного заходу", – повідомляє видання.

За даними "Обкому", у злочині підозрюється уродженець Волині 1993 року і російської Пермі 1985 року народження, які, "напившись на Великдень до нестями, вирішили з ним за щось поквитатися".

Похорон Сухобока відбудеться в п'ятницю в Полтаві, де живуть його рідні.

Водночас у МВС повідомили подробиці трагедії. 

За даними міліції, 13 квітня о 00:54 до чергової частини Дніпровського райуправління міліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць мікрорайону Русанівські Сади виявлено скривавленого чоловіка, який виявився Сухобоком.

За викликом прибули правоохоронці та співробітники швидкої медичної допомоги. Під час надання йому першої медичної допомоги він помер.

У ході слідства було з’ясовано, що потерпілий проживав на дачі у свого товариша. Вже кілька місяців він конфліктував із сусідами. Того вечора вони прийшли до потерпілого. Обидва непроханих гостя були налаштовані агресивно, оскільки перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Між чоловіками виникла чергова сварка, яка швидко переросла в бійку. Спочатку сусіди били Сухобока в будинку, а потім витягли його на вулицю та продовжили знущатись. Врешті, лишили скривавлену жертву на асфальті, а самі пішли допивати.

Працівники міліції виявили підозрюваних осіб за місцем мешкання. У присутності понятих в будинку вилучили їхній одяг з бурими плямами, який направили на експертизу.

Слідчим відділом Дніпровського районного управління розпочато кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України ( умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Відносно затриманих обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування