Ситник може взяти в Антикорупційне бюро своїх конкурентів

Четвер, 16 квітня 2015, 14:51

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник допускає, що на різні посади в бюро можуть бути призначені кандидати на посаду директора, які не пройшли конкурсний відбір.

Про це він сказав журналістам у четвер, передають "Українські новини".

"Документи, які подавали інші кандидати, - вони всі збереглися в Адміністрації (президента), і я їх усі вивчу, і там, в будь-якому випадку, є гідні люди, там є люди, які змогли б очолити силові підрозділи і так далі. Я думаю, що підбір кадрів почнеться саме з тих пакетів документів, які надавалися комісії при проведенні конкурсу ", - сказав він.

Разом з тим Ситник зазначив, що поки не може говорити про конкретні прізвища, оскільки ще не проводив ніяких співбесід.

При цьому директор Антикорупційного бюро припустив, що до його складу можуть бути включені й іноземці, які мають необхідний досвід роботи та успіхи у боротьбі з корупцією.

Ситник нагадав, що до складу бюро, відповідно до законодавства, мають увійти 700 осіб: з яких 200 - начальницький склад і 500 - детективи, технічні підрозділи та інші фахівці.

Як відомо президент Петро Порошенко призначив Ситника на посаду директора Національного антикорупційного бюро 16 квітня.

Порошенко висловив надію, що участь у роботі бюро візьмуть також іноземні антикорупціонери:

"Я сподіваюся, що в команді директора Антикорупційного бюро знайдеться місце не тільки для вітчизняних антикорупціонерів, але буде запропоновано і участь у роботі (бюро) іноземців, що ще більше дозволить отримати довіру і підтримку світової спільноти", - сказав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування