Путін не зміг переконати військового купити дружині собаку

П'ятниця, 17 квітня 2015, 21:21

Відставний військовий з Ростова Борис відмовився купити собаку своїй дружині Олені навіть після прохання президента Росії Володимира Путіна.

Про це в п'ятницю, 17 квітня, Олена повідомила радіостанції "Говорить Москва".

"Поки жодних обіцянок він мені давав. Він в шоці і не дуже-то був радий, він не любить, коли на нього тиснуть, як і будь-який чоловік, ну а це своєрідний тиск нехай і дуже авторитетної і поважної людини. Не знаю, що вийде з цього всього, але будемо сподіватися, що мрії збуваються", - додала Олена.

За її словами, породу собаки - вельш-коргі пемброк - разом із сином вона обрала місяць тому і відтоді вмовляє свого чоловіка. Вона роздивилася цуценя і потримала його в руках, але чоловік все одно не пішов на поступки.

Напередодні, 16 квітня, під час прямої лінії з Путіним ведуча зачитала лист подруги Олени. Та попросила президента, щоб він сказав Борису "дозволити дружині собаку".

"Він - полковник у відставці, людина залізна, як всі наші доблесні військові, але Верховному Головнокомандувачу не зможе відмовити. Будь ласка, просто скажіть йому: "Борис, ти неправий! Дозволь дружині собаку!" - написала вона.

У відповідь на це Путін сказав, що наказати він нічого не може, тому що Борис "з повним правом може сказати: "Знаєш що, ти спочатку сам там у себе розберися", - і буде правий".

"Можемо з вами розробити якийсь спільний план дій. Наприклад, ми з вами разом, я і ви, можемо попросити Бориса піти назустріч дружині, Олені, а Олена могла б сказати: "Ні, не треба мені собаку, я зроблю так, як ти хочеш". І потім, впевнений, після цього він їй не лише собаку - слона подарує, особливо якщо вона це скаже в потрібний час і в потрібному місці. Може, і шубу ще пообіцяє. Не знаю, чи купить шубу, але собаку може. Тож давайте ми його попросимо просто, скажемо: "Борис, будь ласка, дозволь дружині купити собаку". Тим паче це справа добра і зміцнює сім'ю напевно", - зазначив президент Росії.

Дождь

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування