Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики з опівночі стріляли 24 рази, обстрілюють мирне населення

Субота, 18 квітня 2015, 09:47

З опівночі 18 квітня вздовж лінії розмежування злочинці провели 24 обстріли позицій сил АТО, здебільшого із мінометів.

Про це повідомили у прес-центрі АТО.

На Донеччині з боку бойовиків вівся вогонь зі 120-міліметрових мінометів по опорних пунктах в районі н.п. Піски, Миколаївка, Авдіївка та Гранітне.

"Лише в напрямку позицій сил АТО неподалік Авдіївки злочинці 6 разів відкривали вогонь із мінометів калібру 120 міліметрів", - зазначили у штабі АТО.

Поблизу Авдіївки противник вів обстріли з танку, зенітної установки, автоматичних гранатометів, а з 17.00 до 17.24 - із артилерії калібру 122 міліметра.

Також російсько-терористичні війська обстрілювали зі 120-міліметрових мінометів, танку, автоматичних гранатометів та протитанкового озброєння опорний пункт сил АТО в районі н.п. Ленінське на Донеччині. 

На Луганщині противник провів мінометний обстріл наших позицій в районі населених пунктів Щастя і Сизе. Крім того, із автоматичних гранатометів були обстріляні позиції поблизу Кримського.

"Противник вдавався до обстрілу мирних громадян. З 10.40 до 11.20 на Донеччині бандформування вели вогонь із мінометів калібру 120 міліметрів по Гранітному, зі стрілецької зброї - по Пісках", - зазначили у прес-центрі.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування