Корбан розповів, як "свідомо і зухвало" порушував закон

Вівторок, 21 квітня 2015, 10:38

Екс-заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан заявив, що порушив закон і робив це багато разів, "свідомо і зухвало".

Про це Корбан заявив у своєму Facebook.

"Дуже часто мені ставлять питання: чи порушував я закон, перебуваючи на державній службі? І, якщо порушував - то як часто, і як зухвало? Так! Я порушував закон. Я це робив багато разів. Робив цілком свідомо і деколи навіть зухвало" , - заявив він.

"Я порушував закон, коли в жорсткій формі вимагав у колишнього міністра оборони Гелетея віддати наказ на виведення наших військ з-під Іловайська ... коли був змушений поставити вантажівки на рейки - для того, щоб потяги з Донецька, набиті сепарами, не могли доїхати до Дніпра . ... коли довелося у травні 2014 завантажити виборчі бюлетені в десять ритуальних авто і розвозити їх по округах чотирьох районів Донецької області, для того щоб вибори президента відбулися на території всієї країни без винятку ... коли вів переговори з ватажками сепаратистів про обмін пораненими і полоненими, і допуску на окуповані території волонтерів, які забирали тіла наших загиблих бійців", - заявив Корбан.

Уважаемые друзья и подписчики! Хочу сделать признание, которого от меня давно все ждут.Очень часто мне задают вопрос:...

Posted by Gennady Korban on 20 Апрель 2015 г.

При цьому він заявив, що в даний час "багато високопоставлених діячів" змушують його залишити країну, звинувачуючи у порушенні закону і зазначив, що нікуди не поїде.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News