Медведєв заявив, що чиновники РФ зачастили до Криму через його відсталість

Вівторок, 21 квітня 2015, 14:46

Крим сильно відстає в розвитку від Росії, тому чиновники РФ так часто бувають із "ревізіями" на півострові.

Про це заявив російський прем'єр-міністр Дмитро Медведєв під час звіту в Державній Думі 21 квітня, передає "Крим.Реалії".

"Крим потребуватиме нашої діяльної співучасті, незалежно від грошей, у найближчій перспективі, саме тому ми всі там буваємо: і депутати Державної Думи, і колеги по уряду, – і не тому що в Криму гарний клімат, а тому що ця територія суттєво відстала від нашої країни. Суттєво відстала", - заявив він.

"Наше завдання – надолужити все, що було не зроблено за останні 25 років, щоб нам потім не було соромно за раніше прийняті рішення", - сказав Медведєв.

Він заявив, що Росія направить на розвиток Криму й Севастополя впродовж 5 років близько 700 мільярдів рублів відповідно до федеральної цільової програми розвитку півострова.

Як відомо, наприкінці лютого - початку березня 2014 року перекинуті з Росії та кримських баз Чорноморського флоту Росії війська без розпізнавальних знаків окупували Кримський півострів.

16 березня 2014 року на території Криму й міста Севастополь проросійська самозвана влада провела незаконний псевдореферендум "про статус" півострова, за результатами якого Росія включила Крим до складу РФ.

Україна, Європейський Союз і США не визнають т.зв. "референдум" і вважають, що Росія анексувала Крим.

США і ЄС запровадили низку економічних санкцій у відношенні Росії, російських і кримських чиновників.

Офіційний Захід вважає Крим частиною України, як і сама Україна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування