Інформація про ДТП з "братом" Калашникова не відповідає дійсності

Вівторок, 21 квітня 2015, 15:26

У СБУ повідомили, що інформація про загибель рідного брата Олега Калашникова у ДТП в день вбивства політика, не відповідає дійсності.

Про це "Українській правді" повідомив співрозмовник в СБУ.

"Під час програми на каналі ICTV була подана неправильна інформація. Помилково було названо дату ДТП, виявилося, що це відбулося кілька років тому, ще у 2009 році", - повідомив співрозмовник.

Також виявилось, що учасником ДТП у 2009 році, попри повідомлення був не брат Олега Калашникова.

Як розповіла "Українській правді" дружина Олега Калашникова - Ольга, у нього взагалі ніколи не було рідного брата.

"В Олега Івановича брата немає, є тільки старша сестра. Той випадок (ДТП за участі Володимира Калашникова), був у 2009 році, тоді його теж пов'язували з Олегом Івановичем. Але це просто був однофамілець", - розповіла Ольга.

У свою чергу депутат від БПП Ольга Червакова, з посиланням на яку 5 днів тому телеканал "112" подав інформацію про те, що нібито брат Олега Калашникова загинув у день вбивства політика, розповіла "Українській правді", що не була ініціатором цієї інформації.

"Ця інформація вже була розтиражована на якихось блогах. Я для себе спробувала її перевірити, і мені сказали, що начебто це так. Але я не займалася цією темою ґрунтовно. Коли мене запитали журналісти каналу 112, посилаючись на ті блоги, я з посиланням на свої джерела сказала, що це правда. Але потім після того, як мені написала його дружина,  я засумнівалася і вирішила відкликати свою заяву", - сказала Червакова.

Як відомо, у понеділок начальник Головного слідчого управління Служби безпеки України Василь Вовк помилково підтвердив інформацію про те, що в день вбивства Калашникова його рідний брат потрапив у ДТП.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News