Екс-"регіонал" забув, чи голосував він за "диктаторські закони"

Вівторок, 21 квітня 2015, 17:55

Депутат Олександр Пономарьов, який  під час Майдану входив до фракції Партії регіонів, не пам’ятає, як він голосував "диктаторські закони", ухвалені Радою руками 16 січня 2014 року.

Такий висновок можна зробити з його запиту до апарату Верховної Ради, фото якого оприлюднив фотограф Владислав Содель, "Апостроф" на своїй сторнці Facebook.

"Депутат Пономарьов, член єремєєвської депутатської групи "Воля народу"не може пригадати, чи тягнув він свою клешню, за диктаторські закони, чи ні..." – прокоментував фотограф.

 

Пам'ять відшибло, чи амнезія по-ригівські...Депутат Пономарьов, член єремєєвської депутатської групи "Воля народу"не мо...

Posted by Vlad Sodel on 21 квітня 2015 р.

Голосування депутатів у будь-який час можна подивитись на сайті Верховної Ради.

Так, згідно з інформацією, оприлюдненою на сайті, з диктаторських законів Пономарьов підтримав Закон про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян.

Результати голосування Пономарьова. Клікныть для збільшення

Цей закон підсилював контроль за діяльністю громадських організацій, забороняв рух колоною більше 5 машин без узгодження з МВС, Фактично забороняв пікетування будівель політиків, забороняв носити шоломи та маски, встановлювати намети під час акцій протесту, забороняв допомогу мітингувальникам, підвищував розмір штрафів за непокору співробітникам правоохоронних органів, вводилося поняття "іноземний агент" як у Росії, тощо.

Переважну більшість законів в той день депутати голосували руками в порушення регламенту. Тому на сайті ВР немає детальної інформації про голосування конкретних депутатів за певні закони.

Згідно з сайтом ВР, Пономарьов не підтримав зміни до кримінально-процесуального кодексу про заочне кримінальне провадження.

Пономарьов залишався у фракції Партії регіонів до 3 червня 2014 року. У Верховній Раді цього скликання він входить до групи Ігоря Єремеєва "Воля Народу".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...