Михайло Кас’янов передав конгресу США "список Нємцова"

П'ятниця, 24 квітня 2015, 15:39

Михайло Кас’янов передав в конгрес США список журналістів російських телеканалів, яких, на його думку, потрібно додати до списку Магнітського.

При цьому співголова партії РПР-ПАРНАС не уточнив прізвища тих, хто увійшов до списку, але підкреслив, що це журналісти, які брали участь у цькуванні Нємцова, повідомляє російська служба ВВС.  

Напередодні візиту Кас’янова в США з'явилася інформація, що в список, підготовлений ним і його соратником Володимиром Кара-Мурзою, потрапили журналісти Володимир Соловйов, Дмитро Кисельов, Аркадій Мамонтов, Андрій Караулов, Костянтин Сьомін, гендиректори телеканалів Володимир Кулістіков і Олег Добродєєв, а також депутат Держдуми Олексій Пушков, який також є тележурналістом.

На думку Кас’янова, тепер американські законодавці мають вирішити, чи підходять ці люди для чорного списку.

"... Порушники прав людини повинні бути в чорному списку. Але в моїй країні вони не можуть бути притягнені до відповідальності, тому що генеральна прокуратура нічого не робить в цьому напрямку", - підкреслив Кас’янов.

Причиною створення списку стало те, що в Росії зараз взагалі немає вільної преси, а люди, що потрапили в список - це не журналісти, а пропагандисти, повідомив він

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News