Депутат розкрив подробиці та прізвища "Крепости" Ахметова

П'ятниця, 24 квітня 2015, 16:42

Депутат Мустафа Найєм наполягає на правдивості плану компанії ДТЕК "Крепость" для втримання монополії на енергоринку й опублікував його подробиці.

Про це він написав у своєму блозі на Українській правді.

"Як і обіцяв нижче публікую деталі плану "Крепость", із вказівкою керівників усіх напрямків проекту, назв, модулів і їх складових. Одразу відзначу, що судячи із подій, які вже відбулися, реалізація цього плану відстає від намічених раніше строків приблизно на місяць", - зазначив він.

"Дедлайни зірвані по декількох напрямках, зокрема там, де були необхідні судові рішення, а також рішення державних органів", - додав депутат.

У документах оприлюднені прізвища співробітників ДТЕК по виконанню плану.

 
Кликните для увеличения
Кликните для увеличения

Він також приводить етапи проекту по акції профспілки вуглярів і енергетиків біля стін Верховної ради. У документі зазначене, що це завдання вже виконане.

"Також зазначено, що ведеться активна робота з відставки міністра палива й енергетики. Зокрема, організований збір підписів у Верховній раді й готується відставка глави Мінпаливенерго за підтримки ставленика "Радикальної партії Олега Ляшко" віце-прем'єра Валерія Вощевського. (Нагадаю, що два дні тому Олег Ляшко особисто був присутній на з'їзді шахтарів і підтримав відставку міністра)", - написав Найєм.

Він також звернувся до Генпрокурора Віктора Шокіну й главі СБУ Валентину Наливайченко із проханням провести перевірку викладених фактів.

 
 

"Зокрема, провести перевірку причетності зазначених у цьому тексті осіб до тиску на чиновників державних органів, а також фінансування й організації масових акцій протесту з метою захистити комерційні інтереси компанії ДТЕК", - додав депутат.

Раніше депутат від БПП Мустафа Найєм заявив, що мітинги шахтарів і їх вимоги змінити міністра енергетики – це частина плану "Крепость" по захисту інтересів компаній Рината Ахметова на енергоринку, який складений у ДТЕК.

За його даними, Ахметов намагається зберегти свою монополію в сфері енергетики, шантажує державу за допомогою шахтарських протестів.

Компанія ДТЕК у відповідь заявила, що їй невідоме джерело походження документа, опублікованого депутатом Мустафою Найємом на сайті " Української правди".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування